FBG Incasso

Wie we zijn

FBG Incasso staat voor u klaar bij het incasseren van openstaande vorderingen op bedrijven, particulieren en huurders. Niets is vervelender dan klanten of debiteuren die niet betalen. Na allerlei telefoontjes, herinneringen en andere pogingen om uw geld te incasseren houdt het een keer op. U moet de vordering uit handen geven. Op dat moment kunt u FBG Incasso inschakelen.

Ervaren

FBG Incasso heeft jarenlange ervaring in de (huur)incassobranche. Hierdoor heeft FBG Incasso expertise opgebouwd en weet FBG Incasso de debiteur op een correcte en tactvolle wijze te benaderen. Zowel op communicatief gebied als op juridisch gebied.

Kwaliteit en maatschappelijk verantwoord

Het dossier wordt direct bij het indienen gecontroleerd op volledigheid en haalbaarheid, zodat de debiteur meteen goed wordt aangeschreven. Hiermee onderscheidt FBG Incasso zich al van andere incassokantoren. FBG Incasso tracht voorop te lopen ten aanzien van het maatschappelijk verantwoord incasseren en te voldoen aan de hoogste standaarden van de incassobranche.

Maatwerk

U zet de toon. Het kan zijn dat er een oplossing gezocht moet worden die in eerste instantie bevredigend is voor beide partijen, maar wel als bodemlijn heeft dat de volledige betaling van de openstaande vordering wordt voldaan. Het kan ook zijn dat snelheid uw prioriteit heeft en/of dat u geen enkele aspraak meer wilt maken met uw debiteur. Het incassotraject van FBG Incasso is maatwerk dat samen met u wordt opgesteld.
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact met ons op.

Debiteurenbeheer

Overigens is voorkomen beter dan genezen. Dus als u incassotrajecten wilt vermijden, dan kan FBG Debiteurenbeheer u met raad en daad bij staan.